جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

طوفان ویرانگر میلتون به فلوریدا رسید | شب شدن روز در دل طوفان + فیلم

طوفان ویرانگر میلتون به فلوریدا رسید | شب شدن روز در دل طوفان + فیلم مرکز ملی توفند‌های ایالات متحده اعلام کرد که طوفان درجه ۳ «میلتون» مرکز ایالت فلوریدا را درنوردیده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 10
کد خبر: ۲۵۹۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ صبح امروز پنجشنبه مرکز ملی توفند‌های ایالات متحده آمریکا (NHC) با صدور بیانیه‌ای از رسیدن طوفان درجه ۳ «میلتون» به مرکز ایالت فلوریدا خبر داد.

این مرکز بیان کرد: طوفان بسیار خطرناک و درجه ۳ «میلتون» اطراف منطقه سیستاکی در فلوریدا را درنوردید. این طوفان خطرناک جان مردم را تهدید می‌کند و شبه جزیره مرکزی فلوریدا با باد‌های سهمگین و سیل‌های ناگهانی روبرو خواهد شد.

مرکز ملی توفند‌های ایالات متحده آمریکا تاکید کرد که سرعت بیشینه این طوفان به هنگام رسیدن به این مناطق ۱۲۰ مایل بر ساعت برآورد می‌شود.


آسوشیتد پرس نیز از قطعی برق ۲ میلیون خانه و محل کار در فلوریدا به دلیل طوفان «میلتون» خبر داد.

گفتنی است از روز‌ها پیش کارشناسان هواشناسی در مورد وقوع یکی از بزرگترین طوفان‌های سال‌های اخیر هشدار دادە بودند. طوفان میلتون در حالی ایالت فلوریدا را درمی‌نوردد کە کمتر از ۲ هفته پیش ساکنان ایالت‌های فلوریدا، جورجیا، کارولینای جنوبی، تنسی، ویرجینیا و کارولینای شمالی «طوفان هلن» را تجربه کردند. شمار قربانیان این طوفان دست‌کم ٢٠٠ نفر عنوان شد.

رسانه‌های آمریکایی سه‌شنبه گذشته نیز اعلام کردند که ساحل خلیج فلوریدا برای مواجهه با طوفان «میلتون» و امواج عظیم پیش‌بینی شده آن آماده می‌شود.

این طوفان تخریب‌های گسترده‌ای را به مناطقی وارد می‌کند که ۱۲ روز پیش از طوفان هلن آسیب دیده‌اند و هنوز از آثار خشم و ویرانی‌های طوفان ایان که ۲ سال پیش رخ داد، ترمیم نیافته‌اند.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در همین ارتباط، برای ایالت فلوریدا وضعیت اضطراری اعلام کرد و هزاران نیروی فدرال برای عملیات امداد و نجات بسیج شده‌اند.

شبکه «ان‌بی‌سی» نیز اعلام کرد که پیش از نزدیک‌شدن طوفان قدرتمند «میلتون» به ایالت فلوریدا در جنوب شرقی آمریکا، در بزرگترین تخلیه مردمی در تاریخ آمریکا، بیش از ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مردم فلوریدا مجبور به ترک محل زندگی خود و استقرار در محل امن شدند. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار